Blogginlägg taggade med mäklarstudent

Årets mäklarstudent 2016

2016-01-08

Är du eller någon du känner Sveriges mest lovande mäklarstudent? För sjätte året i rad söker nu SkandiaMäklarna engagerade, drivna, sociala mäklarstudenter med ett stort hjärta!

Michaela Bolins är Årets Mäklarstudent

2014-03-10

I torsdags avgjordes tävlingen Årets Mäklarstudent på Berns i Stockholm. SkandiaMäklarna och employer branding-företaget Universum har korat Michaela Bolins, mäklarstudent vid Gävle högskola, till årets mäklarstudent 2014.

Sista terminen för Praktikant-Julie

2014-01-31

Så var det dags för min absolut sista termin som student! Ynka 30 högskolepoäng kvarstår innan jag kan titulera mig som både fastighetsmäklare och fastighetsekonom. Slutspurt och dags för oss, studenter att bestämma sig vad man vill göra, arbeta med och var vill man egentligen bo?

Praktik i Nynäshamn

2014-01-23

Så var det äntligen dags för praktik och få besöka ett av alla SkandiaMäklarnas kontor - i den vackra skärgårdskommunen Nynäshamn. Efter drygt en timmas resa med pendeln så var jag äntligen framme i trivsamma men något blåsiga Nynäshamn.

Mitt premiärinlägg

2014-01-16

Så var det dags för mitt premiärinlägg hos SkandiaMäklarna som Praktikant-Julie. En kortfattad bild över mig och min vår fanns i förra blogginlägget och för er som inte vet vem jag är, så kan jag snabbt summera presentationen.

Möt Praktikant-Julie!

2014-01-13

Inför Mäklarmässan i november förra året anordnade SkandiaMäklarna en tävling för mäklarstudenter. En lycklig vinnare fick möjlighet att praktisera på ett SkandiaMäklar-kontor i Stockholm samt ordnat boende i en lägenhet på Södermalm, stylad av firman Wohnhaus. Valet föll på Julie Henriksson, en 25-årig student från Karlstad. Under kommande fyra månader kommer Julie att blogga om sina upplevelser på SkandiaMäklarna, om sitt liv som student och annat smått & gott. Men först vill vi ju veta: vem är Julie?