Årets mäklarstudent 2016

Är du eller någon du känner Sveriges mest lovande mäklarstudent? För sjätte året i rad söker nu SkandiaMäklarna engagerade, drivna, sociala mäklarstudenter med ett stort hjärta. Den student som bäst passar in i vår drivna och ambitiösa organisation får inte bara unika karriärmöjligheter utan dessutom möjligheten att följa med på SkandiaMäklarnas kick-off!

Missa inte den här chansen! Ansök eller nominera en vän till årets mäklarstudent!

Vem letar vi efter?

Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och som verkligen brinner för mäklaryrket. Årets mäklarstudent är en driven och socialt begåvad student med engagemang vid sidan av studierna. SkandiaMäklarna värdesätter kvalitetsinriktade personer med ett relationsbyggande sätt och som gärna sprider glädje runt sig och delar SkandiaMäklarnas värderingar – respekt, engagemang och ödmjukhet.

Om priset

Samtliga finalister kommer att bjudas in till SkandiaMäklarnas huvudkontor i centrala Stockholm under februari. Detta innebär en unik möjlighet att få lära känna nyckelpersoner inom organisationen som kan ge möjlighet till jobb.

I prispotten ligger även en resa utomlands i samband med SkandiaMäklarnas kick-off! Vinnaren utses på Universum Awards på Berns salonger den 16 mars 2016.

Välkommen att ansöka eller nominera någon du känner!

Tidigare vinnare