Lansering av Sunset Bay Village i Spanien!

Skandiamäklarna Estepona är stolta över att som enda aktör mot Sverige få introducera Sunset Bay Village i Estepona!Ett unikt koncept där exklusiv design, modern teknik och högsta möjliga livskvalité är några av ledorden. Utmärkt läge vid stranden och en slående utsikt över Afrika, Medelhavet och Gibraltar.

Skandinavisk design möter Andalusisk passion! 

Bostäderna erbjuder följande:

  1. 3 & 4 sovrum
  2. Privat klubbhus med gym, spa, pool, lounge och vinbar, och concierge
  3. Dubbel takhöjd, panoramafönster, moderna kök

  4. Privat pool, trägård och garage

  5. Solnedgång över gibraltarklippan och Marockanska kusten

  6. Öppen spis 


Under en kortare period så erbjuder vi lanseringspriser från 699 000 EUR. Priserna kommer inom kort att höjas, så missa inte chansen att förvärva en lyxig designvilla på en av solkustens hetaste adresser, till priser under marknadsvärde. Byggstart planeras till senare delen av 2015.

Vänligen kontakta SkandiaMäklarna Estepona!

Med vänlig hälsning
SkandiaMäklarna Estepona
+34 654 60 64 32
estepona [at] skandiamaklarna.se