Vi säljer inte bostäder – Vi säljer hem

Bostadsmarknaden är minst sagt snårig. Det är lätt att luras av förskönade fasader, exklusiva ytor och skrytsamma ord, inte minst att vilseledas av den giriga stress som råder – och övertalas av mångfalden mäklare som ligger på som hungriga vargar. 
 Det är därför som vi vill påminna om vår tro på ett långsiktigt förtroende, där endast säljare och köpare står i fokus – inte någon kändismäklares ego. Vi tror inte på girighet, vi tror på trygghet. Vi tror inte att vi är mer än andra – vi endast ger mer.

Vi är SkandiaMäklarna som vet att trygghet ger mer lönsamhet i slutändan.


Medan andra skriker, eller snarare ylar efter din uppmärksamhet, vill vi förtydliga vår trogna väg till lyckosamma affärer. 
Att vi ger lite mer, betyder att både köpare och säljare får ett mer personligt engagemang; mer generositet och noggrannhet på detaljnivå. Att vi delger våra insikter från gedigen erfarenhet, det aktuella marknadsläget, och vår ständigt uppdaterade kunskap om områden, trender, miljö, energi och hälsofrågor. Vi ger även, allt från bättre fotografer, värdefulla renovering- och stylingtips, till hjälp med förmånlig finansiering.

Vi är SkandiaMäklarna som vet att premium inte betyder kostnader, endast kvalitet, på alla nivåer.


Så, om nu bostadsmarknaden upplevs som en snårig mörk skog, vill vi nu lysa upp och leda seriösa säljare och köpare. Visa den 
bästa vägen till en tryggare och bättre affär. Där målet, alltid är en nöjdare säljare, nöjdare köpare – som ger oss fler nöjdare kunder. Detta gör vi i vår nya-, sobrare mäklarkostym, som ska förtydliga vilka vi är och vad vi står för. För tydlighet ger trygghet, och trygg är vår väg fram. Och vi säljer egentligen inte bostäder – vi säljer hem.

Just därför, kan vi lugnt och tryggt hälsa dig och alla andra välkommen hem till SkandiaMäklarna.

Påbörja resan mot ert drömboende