Arkitekttjänster

Tre digitala arkitekttjänster för att din bostads potential ska komma till sin fulla rätt vid en försäljning.

RitningarPlanera möblering med skalenliga planritningar

Köparen vill kunna se och planera hur de egna möblerna kan passa in i bostaden. Därför är det viktigt att få tillgång till skalenliga planritningar. SkandiaMäklarna samarbetar med kunniga arkitekter som ritar upp din bostad i 3D eller 2D.

Gå på visning via datorn

Visning via datornDe flesta köpare hittar sina nya bostäder med hjälp av internet. Därför är det viktigt att kunna erbjuda en bra överblick av hur bostaden ser ut. SkandiaMäklarna använder virtuella visningar för att låta spekulanter gå på rundvandring eller se en överflygning av den aktuella bostaden som digital 3D-modell. Det här ger en ökad rumsuppfattning och bättre förståelse av bostadens dimensioner.

SkandiaMäklarnas Virtuell Home Staging ger en möjlighet att se bostadens potential med en alternativ möblering, inredning och färgsättning.

Digitalt renoveringsstöd

Digitalt renoveringsstödOroar du dig för att inte få ut bostadens egentliga värde på grund av att den behöver renoveras? SkandiaMäklarnas digitala renoveringsstöd innebär att vi gör en arkitektlösning av din bostad. Slutresultatet blir en säljande och realistisk visualisering av till exempel ett nytt kök, ett badrum eller en ändrad fasad.