Välkommen på visningsresa

Besök oss i Spanien under några dagar så visar vi dig de bostäder som intresserar dig samtidigt som du får svar på en rad praktiska frågor i samband med ett bostadsköp i Spanien.

Du kan i princip komma när det passar dig - vi finns ju på plats på vårt kontor i Spanien. Men en bra idé är att kontakta oss innan du åker för att försäkra dig om att vi inte är upptagna. Våra visningar är alltid individuella så du får enbart se på de bostäder och områden som intresserar dig.

Vad söker du?

Det är bra om du är ordentligt påläst om de bostäder som intresserar dig när du åker på visningsresa så att din vistelse blir så meningsfull som möjligt. Vi utgår från att du vill ha valuta för dina pengar och bara är intresserad av sådana villor, radhus eller lägenheter som uppfyller dina krav på pris, storlek, standard och läge. 
Välj inte för många bostäder att titta på under de dagar du är i Spanien eftersom du då lätt blandar ihop bostäder och områden och åker hem till Sverige mer förvirrad än när du kom.

Om du vill så bokar vi in dig på vårt hotell och hämtar dig på flygplatsen.

Vi hämtar dig gärna på flygplatsen i Alicante och bokar in dig på vårt trevliga hotell med gångavstånd till stranden, affärer och restauranger så du kan lära känna den lokala atmosfären.

Dessa flygbolag åker man enklast med till Alicante från Sverige

Ja, jag vill gärna åka på en visningsresa!

Costa Blanca

2014-09-23

Delvis skyetVest, Svak vind, 3.2 m/s23°C

0 mm precipitation

Pressure: 1013.6 hPa

Costa Cálida

2014-09-23

LettskyetVest, Lett bris, 4.1 m/s24°C

0.4 mm precipitation

Pressure: 1014.1 hPa

Weather forecast from yr.no.