Patrik Persson

Fastighetsmäklare
patrik.persson [at] skandiamaklarna.se

I grund och botten är jag utbildad ekonomagronom men läste även fastighetsmäklarkurser under studietiden. Det har jag inte ångrat en sekund! För mig är detta världens bästa jobb. Jag får träffa väldigt många roliga och intressanta kunder och hjälpa dem genom ett av deras livs största beslut. Det är ett stort ansvar jag har och det gläder mig att så många ger mig förtroendet att hjälpa dem med deras bostadsförsäljning.

Som mäklare är det viktigt att visa ödmjukhet och glädje, i kombination med engagemang och noggrannhet. Då inger man ett förtroende som gynnar både köpare och säljare.

För mig tar egentligen aldrig ett uppdrag slut, utan jag hjälper mer än gärna till med tips och råd inför och eller efter försäljningen. Funderar du på att ändra din boendesituation? Eller är du nyfiken på hur en försäljning går till? Kontakta då mig så berättar jag allt jag kan!

Såhär brukar många av mina utvärderingar se ut: "Vi är mest nöjda med att vi fick en så bra kontakt med Patrik. Det kändes som att han verkligen brydde sig om oss och vår försäljning och att han gjorde allt för att det skulle bli så bra som möjligt. Han var dessutom väldigt professionell gentemot köparna och kändes väldigt påläst och pålitlig!"