SkandiaMäklarna sponsrar Fastighetsradion

2016-10-07
Kommentarer

Här kommer premiäravsnittet! Erik Selin intervjuas av vår kollega på huvudkontoret, Emro Alkirwy.

Åter stabil bostadsmarknad

2016-09-16
Kommentarer

Bostadsmarknaden har åter stabiliserats efter en sommar med prisnedgångar och händelser som införandet av amorteringskrav och Brexit.

Vinnare av VIP-biljetter till VM-kvalmatchen!

2016-09-05
Kommentarer

Under sommaren har SkandiaMäklarna haft en tävling där man hade chans att vinna exklusiva VIP-biljetter till VM-kvalmatchen Sverige - Holland på Friends Arena. Vi har nu valt en vinnare och säger stort grattis till Jenny Olsson i Linköping!

Tävla om VIP-paket till VM-kvalmatch!

2016-08-29
Kommentarer

Nu har du chansen att vinna exklusiva VIP-biljetter till VM-kvalmatchen mellan Sverige och Holland på Friends Arena i Stockholm den 6 september!

Amorteringskravet träder i kraft

2016-06-09
Kommentarer

Amorteringskravet har stötts och blötts i många år men nu är det dags. Den första juni börjar Finansinspektionens amorteringskrav för nya bolån att gälla. Lagen träder i kraft den 1 maj och kommer att gälla för alla nya bolån från och med första juni.

Live bostadsvisning på Facebook!

2016-04-02
Kommentarer

Nu på söndag sänder vi tre bostadsvisningar live på Facebook!

Nominerade till Sveriges Bästa Företag!

2016-02-19
Kommentarer

SkandiaMäklarna har blivit nominerade till Sveriges Bästa Företag. En utmärkelse som grundar sig på en stor undersökning av svenska folkets röster med över 10 000 svarande.

Bostadsmarknad fortsätter uppåt

2016-01-24
Kommentarer

Under 2015 steg bostadspriserna i Sverige med 16 procent*, prisuppgången fortsätter, om än svagare än i fjol. I senaste Mäklarforum menar hälften av de tillfrågade mäklarna att bostadspriserna stiger med upp till fem procent det kommande halvåret. Efterfrågan är upptill 30 procent större än utbudet och mer än var femte bostad i storstäderna säljs innan öppen visning har ägt rum.

Sidor

Välkommen hem!

SkandiaMäklarnas blogg om inredning, hem, flytt och boende. Och lite till.

Populära taggar

Mer

Anmäl dig till bostadsbrevet - Kostnadsfritt!

Prenumerera på bloggen via RSS